Rekisteriseloste


REKISTERINPITÄJÄN SELVITYKSET JA PRE-ORDER-TILAAJIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Rekisterin nimi:
Tallink Pre-order -asiakasrekisteri
Arvonlisäverotunniste: EE100220641

Rekisterinpitäjä:
AS Tallink Grupp
rekisterinumero: 10238429
Sadama 5/7,
10111 Tallinna

Henkilötietojen valtuutettu käsittelijä:
Puh.: +372 6 318 249
Sähköpostiosoite: preorder@tallink.com

Tilaaja: Vähintään 18-vuotias luonnollinen henkilö, joka käyttää Pre-Order-tuotteiden tilauspalvelua. Tilaaja vastaa täysin Tallink Pre-Order -palvelussa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Rekisteriin kirjataan seuraavat henkilötiedot tilaajista sekä tiedot tilauksista:

  • tilaajan (jatkossa myös asiakas) etu- ja sukunimi
  • syntymäaika
  • postiosoite
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • Club One -kanta-asiakaskortin numero
  • Club One -kanta-asiakastilin numero
  • tilatut tuotteet ja niiden määrät
  • toimitetut tuotteet ja niiden määrät
  • matkustuspäivämäärä, kellonaika ja laivan nimi
  • tilauksen maksutapa
  • tilauksen status

Asiakkaiden rekisteritietojen käyttö ja henkilötietojen käsittely
Tallink Pre-Order -rekisteritietoja käytetään ainoastaan ennakkotilauspalvelun tarjoamiseen. Rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille laissa säädettyjä tapauksia lukuun ottamatta.
Voidakseen palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla ja täyttää asianmukaisesti kaikki sopimuksiin perustuvat velvollisuutensa Tallink käsittelee asiakkaiden tietoja seuraavien periaatteiden mukaisesti:

  • Tallink säilyttää hallussaan olevat asiakkaiden henkilötiedot ehdottoman luottamuksellisina ja suojaa asiakkaidensa tietoja tehokkaiden tietoturvamenetelmien avulla, jotta estetään niiden joutuminen lainvastaisesti ulkopuolisten haltuun.
  • Tallink suojaa sille uskottuja henkilötietoja kaikenlaiselta perusteettomalta käytöltä. Henkilötietoja käsitellessään Tallink noudattaa Viron henkilötietolakia (isikuandmete kaitse seadus) ja tietoja kerätään siinä laajuudessa, mikä on tarpeen sopimusten täyttämisen ja asiakkaiden parhaan palvelun kannalta.
  • Tallink ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi jos tietojen luovutusvelvollisuus perustuu lakiin tai jos tietojen luovutukseen on myöntänyt luvan henkilö, jota tiedot koskevat.
  • Tallink voi lähettää asiakkailleen mainostarjouksia omista tai tytäryhtiöidensä palveluista tai asiakastyytyväisyyttä koskevia kyselyjä palvelun laadun parantamiseksi tai myös muiden yhteistyökumppanien tarjouksia. Asiakkaalla on milloin tahansa oikeus kieltäytyä edellä mainituista tarjouksista tai kyselyjen lähettämisestä ilmoittamalla siitä Tallinkille.
  • Tallinkin työntekijät ovat tietoisia tietosuojaperiaatteista sekä velvollisuudesta säilyttää niiden luottamuksellisuus ja he vastaavat edellä mainittujen velvollisuuksien rikkomisesta.
  • Tilaajalla on oikeus tarkistaa, muuttaa ja poistaa omia henkilötietojaan.

Tilaajien henkilötietojen turvallisuus
Tallink Pre-Order -palvelun tietoihin on käytetty SSL-suojausta, joka on kansainvälisesti tunnustettu salausmenetelmä. Tämän menetelmän avulla takaamme, että tilaajien henkilötiedot on suojattu mahdollisuus pahantahtoisiin hyökkäyksiin Tallink Pre-Order -ympäristöä vastaan sekä tietojen vuotaminen Tallink Pre-Order -ympäristöstä on suljettu pois.
Rekisterin hallintaan tarkoitetut IT-järjestelmät on suojattu palomuurilla ja salasanalla tehokkaiden tietoturvamenetelmien ja tarvittavien turvallisuusvaatimusten avulla.
Rekisteritietoja ei säilytetä paperitulosteena.

Ehtojen muuttaminen
Tallink Pre-Order-palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa tilaus- ja myyntiehtoja. Mainituista muutoksista ilmoitetaan Tallink Pre-Order-verkkosivun kautta tai ottamalla asiakkaaseen henkilökohtaisesti yhteyttä.


AS Tallink Grupp pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja.

Viimast Tallinn Pre-Order lehel

Fieldset

  • Liity Tallinkin Pre-Order-uutiskirjeen saajien joukkoon, niin saat ensimmäisenä uutisemme ja tarjouksemme

Verification

Asiakaspalvelu

+372 6 318 249
preorder@tallink.com