Kampaania UusGrenzhügel

Riesling Organic 6x75 cl 12.5%

Tavahind49,91  Original price was: 49,91 €.Current price is: 49,90 €.1L / 11,09 €

Avasta Saksa veinivalmistamise olemus Grenzhügel Organic Riesling, mis pärineb kuulsast Rheinhesseni piirkonnast Saksamaal. See valge vein pakub värsket ja puuviljast maitsekogemust, mis viib sind otse Saksamaa maaliliste viinamarjaistanduste keskele.

Grenzhügel Organic Riesling buketis segunevad erksad tsitrusenoodid lummavate troopiliste maitsetega, luues meeldiva ja kutsuva aroomi. Maitses paljastab vein täiusliku tasakaalu värske happesuse ja mineraalsuse vahel, harmoneerudes klassikaliste Rieslingi toonidega nagu rohelised õunad, pirnid, melon, valged virsikud ja mandariinid, mis jäävad pikalt püsima järelmaitsesse.

Täiuslikult valmistatud kuiv vein on kohe nautimiseks valmis. Weinmanufaktur Frey GmbH, perekonnale kuuluv 100% sertifitseeritud orgaaniline veinitehas Ober-Flörisheimis, Rheinhessenis, on selle erakordse veini looja. Veinivalmistamise juured ulatuvad 18. sajandisse, hõlmates nelja põlvkonda. Frey perekonna rikkalik kogemuste ja teadmiste pagas, kombineerituna uusima tehnoloogiaga, tagab veinile järjepidevalt kõrge kvaliteedi.

Grenzhügel Organic Riesling 150cl sobib suurepäraselt mereandide, kalaroogade ja salatitega. Naudi seda veini maitsva toidu kõrval ja avasta Saksa veinikultuuri võlu. Olgu tegu erilise õhtusöögiga või lihtsalt söömaajaga lähedastega, las Grenzhügel Organic Riesling 150cl tõstab sinu einestamiskogemuse uutesse kõrgustesse. Terviseks Saksa veini naudingutele!

Viinamari: Riesling
Piirkond: Rheinhessen
Kuva rohkem
Kuva vähem
Tootekood5901176
Suurus450 cl
Alkoholisisaldus12.5 %
PäritolumaaSaksamaa
KuivusasteKuiv
TootetüüpValge vein
PakendKlaaspudel
1
Kokku49.9 €